Accountmanager onderwijs Noord-Holland

Solliciteer nu

Accountmanager onderwijs Noord-Holland

Weet jij altijd dé oplossing te vinden voor opkomende vraagstukken? Breng jij naast een hoop positieve energie ook flink wat ambitie mee? Dan pas jij perfect in ons team!

Fulltime / Parttime · Edulance

Wat ga je doen? 

Jij dopt je eigen boontjes in je eigen rayon, Noord-Holland. In dit rayon kruip jij aan tafel bij directeuren in het primair-, speciaal-, en/of voortgezet onderwijs.  Daar zet jij je in om een goede relatie met deze directeuren op te bouwen. Jij speelt in op hun vraag, als een echte pionier maak jij de ene na de andere nieuwe match tussen opdrachtgever en kandidaat. Dit doe je niet alleen, maar in samenwerking met je collega-intercedenten (of kandidaat managers genoemd in onze Edulanguage). Verder voel jij je helemaal thuis in de regio Noord-Holland, jij weet namelijk wel uit welke hoek de wind waait hier! 


Heb je even geen afspraken buiten de deur? Dan ben je op kantoor meer dan welkom om samen met je collega's aan de slag te gaan met verschillende vraagstukken van scholen in jouw rayon. Van a tot z begeleid jij iedere plaatsing. Is iemand al een tijdje werkzaak bij een opdrachtgever? Dan check jij hoe de samenwerking verloopt. Vinger aan de pols houden en investeren in een goede werkrelatie, dat vind jij belangrijk! Jij bent koersbepalend en zelfstandig. Ook draai jij je hand niet om voor persoonlijk contact, leuk zelfs! 


Jij...

  • vindt het prettig om de ene dag op kantoor en de andere dag thuis te werken;
  • wil minimaal 32 uur per week met ons samenwerken; 
  • hebt al wat jaartjes ervaring met arbeidsbemiddeling of in een commerciële functie;
  • hebt affiniteit met de onderwijsbranche;
  • bent bekend met het reilen en zeilen in de regio Noord-Holland;
  • houdt wel van een praatje op niveau en bezit daarmee goede communicatieve vaardigheden;
  • vindt het niks om ieder uur van de dag hetzelfde te doen;
  • bent helemaal in je nopjes in contact en samenwerking met anderen.

En wij?

Laten we onszelf eerst even voorstellen. Aangenaam, wij zijn Edulance. Een jong bedrijf dat het anders wil doen. Wij bob-de-bouwen aan een groot netwerk van zzp-professionals die in te zetten zijn op tijdelijke opdrachten in het primair-, voortgezet- en beroepsonderwijs. Om dit goed te kunnen blijven doen, zijn wij op zoek naar Edulancers. Niet alleen om door de bomen het bos te kunnen blijven zien, maar ook omdat een groter team ons gezellig lijkt! 

Wij vinden het belangrijk dat iedereen goed op zijn plek zit, zowel kandidaat als onze eigen Edulancers. Daarom zetten wij ons altijd in om het mét elkaar te maken. Hierbij een klein inkijkje in onze bedrijfscultuur.

Alleen maar zakelijke gesprekken waarbij we elkaar in mailcontact met u aanspreken? Hou op, wij houden het hier het liefst gewoon gezellig. Lunchen achter je bureau? No way. Wij lunchen met zijn allen samen. Even een potje tafelvoetbal tussendoor? Wij hopen dat je tegen je verlies kan. En de vrijdagmiddagborrels? Daar kijken we vanaf woensdag al naar uit. 

Wie zijn die knappe koppen?

Milou

Teamlead 

Nygel

Account Manager

Eline

Account Manager

David

Operationeel Directeur

Jij?

Account Manager

Wat bieden wij? 

🌻 Een organisatie waar we met zijn allen willen groeien, er is genoeg ruimte voor jouw ambities;

💸 Een brutosalaris dat kan oplopen tot €3.400 per maand op basis van een fulltime aanstelling (gebaseerd op senioriteit);

💰 Een aantrekkelijke bonusregeling;

🚗 Een leaseauto;

💻 Natuurlijk zorgen wij voor de benodigde bedrijfsmiddelen om prettig te kunnen werken en dragen wij bij aan jouw pensioen;

📜 We beginnen met een contract voor bepaalde tijd. Klikt het goed? Dan houden we je graag langer bij ons;

👯 Collega's die al snel meer zijn dan alleen collega's door onder andere de gezamenlijke lunch, vrijdagmiddagborrels en leuke personeelsuitjes;

🏢 Nu nog alleen een gezellig kantoor in Zaltbommel, maar we zijn op zoek naar een regiokantoor in de nabije toekomst. Zo beperken we reisafstanden voor mensen uit verschillende omgevingen. Wel zo prettig!En?

Zie jij jezelf al met ons samenwerken? Is dit op je lijf geschreven? Je mag je CV opsturen naar Jente. Dat kan via onderstaande button of stuur een mailtje naar onderstaand e-mailadres. En die motivatiebrief? Niet verplicht, maar je mag haar zeker verrassen met een creatieve sollicitatie.

📨jente@edulance.nl

📞06-53491048

Heb je toch nog ergens een vraag over? Mail, whatsapp of bel Jente gerust. Vindt ze gezellig!